Hitta Kärlek
50plusmatch - bli medlem gratis

Dejting 50 plus / Seniordejting

Här tipsar vi om några av de stora dejtingsidorna för dig över 50 år.
För dig som är över 50 år finns det flera bra dejtinghemsidor att välja mellan för att träffa den rätta. Kärleken har ingen ålder och på en dejtingsida för er som är 50 plus vet man att det finns mogna män och kvinnor precis som du som är ute efter ett seriöst förhållande. Hitta kärleken som senior.

Elitsinglar 50 plus

ELITSINGLAR (50+)

Hos Elitsinglar 50 plus hittar du välutbildade singlar från 50 år och uppåt som önskar ett seriöst förhållande. Letar du efter en mötesplats för seniordating och vet vad du är ute efter hos en partner då skall du prova Elitsinglar. Registrera dig gratis!

50plusmatch - dating för dig över 50!

50plusmatch (50+)

Nischad dejtingsida för dig som är 50 plus. Här hittar du likasinnade som söker en seriös relation och någon att umgås med. Ungefär 50/50 av män och kvinnor. Som gratismedlem kan du använda hemsida ganska mycket. Sedan väljer du själv om du vill uppgradera till ett medlemskap. De har en rolig quizfunktion där du kan ställa frågor till den du är intresserad av. Registrera dig gratis.

Ourtime - dejting för dig 50 plus

Ourtime (50+)

För dig som är 50 år och uppåt har skaparna bakom dejtingsajten Match nu följt upp med en nischad dejtinghemsida för just dig över 50. Du kan bli medlem gratis och lägga upp en profil och se vilka medlemmar som finns med. När du sedan känner dig mogen att börja kommunicera med andra medlemmar behöver du en prenumeration. Registrera dig gratis.


Dejta 50 plus hos Elitsinglar


be2 50 plus

be2 (50 plus)

be2 startade 2004 och har idag över 30 miljoner medlemmar över hela världen. Idag är be2 också en av de stora dejtingsajterna för just seniordejting i Sverige. Som medlem hos be2 får du partnerförslag utifrån det personlighetstest du fyller i vid registreringen. Registrera dig gratis!

Match.com

match.com (50+)

Match är en av Sveriges största dejtingsidor. Hemsidan är inte nischad mot just seniordating men här finns ett stort utbud av män och kvinnor som är just 50 plus som vill dejta andra runt sin egen ålder. Som alla vet har ju kärleken ingen ålder. Registrera dig kostnadsfritt.

Dejta 50 plus hos Ourtime
nextlove

NextLove

Söker du en andra chans i kärlek tycker vi ni skall prova NextLove. Hemsidan är nischad mot er som är skilda eller singelförälder. Hemsidan vänder sig till alla åldrar men här finner du många mogna män och kvinnor runt 50 år och uppåt. Registrera dig gratis.
Elitsinglar


50plusmatch


Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top