Hitta Kärlek
Bli medlem hos Ourtime!

Registrera dig kostnadsfritt hos
Ourtime »


Ourtime - dejting efter 50

Hos Ourtime dejtar du män och kvinnor över 50. Det finns ingen åldersgräns för kärlek och det blir vanligare för alla åldrar att finna kärleken på nätet.


Traditionell nätdejting och roliga aktiviteter
Många har kanske redan provat på att nätdejta och för andra är det första gången. För dig som är 50 plus har Ourtime nu skapat hemsidan för dig. Här vet du att medlemmarna har passerat 50 år och man söker efter kärlek eller någon att dela roliga aktiviteter med.

Ourtime vet också att det är viktigt att träffas i riktiga livet så man inte fastnar bakom datorskärmen. Därför erbjuds du som är medlem olika aktiviteter. Det kan vara en pubkväll, vinprovning, middag, utflykt eller reosr. En aktivitet som gör att människor minglar och pratar med varandra. Det kan vara väldigt bra att delta i någon av dessa aktiviteter då det blir en mer avslappnad miljö och man kan prata på ett mer avslappnat sätt och lära känna varandra. Ibland leder det till kärlek och många gånger till nära vänner som kan växa till kärlek.

Lätt hemsida
Det är enkelt att bli medlem på Ourtime. Du följer bara det som står när du kommer till deras hemsida. Ex du söker en man, mitt födelsedatum, stad jag bor i, om jag är man eller kvinna, välj ett användarnamn, fyll i din epost-adress. När allt är ifyllt skapas ett kostnadsfritt medlemskap för dig och du kan logga in och surfa runt bland andra medlemmar.

Ourtime - bli medlem

Kostnadsfritt medlemskap
Du kan alltid bli medlem utan kostnad för att kunna logga in och skapa en egen profil och surfa runt på hemsidan innan du bestämmer dig för att teckna ett abonnemang. Ett abonnemang behövs för att kunna prata (skicka meddelanden) med andra medlemmar. Det finns abonnemang för olika antal månader. Det vanligaste är 1, 3 eller 6 månader.Ourtime erbjuder:

Dating för dig över 50

Seniordating

Singelevents
Dejta 50 plus hos OurtimeVictoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top