Hitta Kärlek

Undvik dessa samtalsämnen på din första dejt!

Har du någon gång tänk på vad du skall prata om på din första dejt? Det finns massor att prata om men vissa ämnen bör du skippa helt. Man kanske inte tänker på det - men den du pratar med gör det definitivt.


Några små tips som kan hjälpa dig.

Tidigare partners

När du träffar en ny person är han/hon intresserad av dig och inte av dina ex. Inleder ni en relation kan du spara detta samtalsämne till mycket senare. Vi vet att det kan vara svårt att inte nämna ex speciellt om man har varit gift och har barn.

Utseende

Prata inte om dina eventuella defekter (kan vara att du tycker att du är tjock eller smal, har ett finger som är ovanligt långt - ja vad som helst). Det är oftast bara du själv som tycker detta ändå! Du kan däremot ge en kompling till den du träffar om du tycker att han/hon exempelvis har fina ögon.

Skryta om dig själv

Tänk på att inte bara prata om dig själv hela tiden och prata helst inte för mycket om ditt arbete. Tagga ned lite och lyssna och kommunicera med den nya personen du har framför dig. Det är inte prylar och arbete som gör att det "klickar till".

ElitsinglarAllmänna problem

Ta det lugnt med att berätta om negativa saker som tex problem på jobbet, andra kriser i ditt liv. Det kan vänta till senare.

Sex

Sex kan vara en viktig del i ett förhållande. Men låt ämnet sex vänta lite till senare. Om ni fortsätter er relation kommer det bli naturligt att prata om sex allt efter som tiden går.

Lycka till med ditt dejtande!nextlove
Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top