Hitta Kärlek
be2


Bra saker att prata om på första dejten!

Nu är det dags att dejta för första gången och vilka ämnen kan vara kul att prata om? Oftast brukar det inte vara några problem att prata om bra saker - men här får ni lite tips.


Fritidsaktiviteter

Prata gärna om vad du tycker om att göra på din fritid - kanske tycker ni om samma saker - om inte kan det bli en trevlig pratstund. Fritidsintressen kan sedan även bli något ni kan utöva tillsammans och lära varandra när ni kommer vidare i ert dejtande.

Böcker / Film

De flesta har läst någon bok i sitt liv och säkert också sett ett par filmer. Det kan alltid vara trevligt att diskutera olika synvinklar om vad man tycker om för olika genres, olika skådespelare etc.

Resor

Om ni vet att ni har rest till olika ställen i världen - antingen privat eller i tjänsten - är resor alltid ett trevligt samtalsämne. Just resor brukar få igång samtalen. Man blir glad inombords när man tex tänker på sin härliga semester och det sprider glädje i atmosfären. Vem vet, ni kanske har varit på samma ställe.

be2 - registrera dig gratis!Sport

Om ni vet att ni tycker om att sporta eller titta på sport - är detta det perfekta ämnet. Här finns det massor att prata om, stjärnor, resultat, OS etc. Vem vet - kanske bestämmer ni att nästa träff blir på tennisbanan.

Musik

Kanske har ni redan berört ämnet musik när ni mailat varandra men musik och band är också ett ämne som man kan prata lättsamt kring. Tex om du varit på nån konsert med ett band du gillar, om du kanske köpt biljetter till nån artist framöver eller du kanske spelar i ett band själv.

Glöm heller inte att ställa frågor till den du träffar!
Bli medlem hos Elitsinglar och hitta kärleken!


Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top