Hitta Kärlek
Victoria Milan

Vuxendejting / Casual dating

Här tipsar vi om vuxendejting på nätet.
Fler och fler nischade datingsajter dyker upp på Internet. De som kanske diskuteras mest är nog de sk. vuxendejtingsajterna eller som det också kallas "casual dating". Det är upp till var och en att bestämma vilka typer av dejtingsajter man vill vara medlem på, vi moralpredikar inte.

Victoria Milan

Victoria Milan

Victoria Milan var den första dejtingsajten med inriktning på vuxendejting där män och kvinnor som tycker livet kommit i slentrian kan träffa partners för då och då möten. Denna hemsida har blivit mycket omtalad. Här finns inte bara upptagna män och kvinnor utan även singlar som söker spännande möten. Registrera dig gratis / 100% anonymt.

Hitta sex

HittaSex

Ja här kan man nog säga att namnet säger allt. Denna hemsida vänder sig till dig som söker efter tillfälliga relationer, känner dig ensam eller som helt enkelt bara vill ha en nätflört. De som går med i denna hemsida vet vad de andra vill. Och kärlek kan ju faktiskt börja på många olika sätt. Registrera dig gratis.

Ashley Madison

Ashley Madison

Det nya tillskottet av casual dating är hemsidan Ashley Madison. Till Sverige och Danmark kom den 2013. I Norge och Finland har den varit live sedan 2012. Dejtingsidan är för er som önskar diskreta möten med män och kvinnor. Hos Ashley Madison hittar du även svenska medlemmar. Det är en dejtingsajt för att hitta en affär då man är i ett förhållande. Den vänder sig även till singlar. Registera dig gratis.

cDate casual dating

C-date

På C-date kan du träffas för en långsiktig relation eller bara för stunden. Människan är inte gjord för att vara själv. På denna sajt vet man vad medlemmarna vill. C står för Casual Dating. Träffa medlemmar mellan 25-50 år för trevliga stunder. C-date försäkrar säkerhet, diskretion och anonymitet. Siten vänder sig till dig som är singel och till par som söker lite extra krydda.


C-date
Victora Milan


Vad är Casual dating?

Ordet Casual dating kan man nog översätta till "dejting utan förpliktelser". Man träffas för fysisk närhet utan att kräva eller förvänta sig de åtaganden man kanske behöver i en mer formell romantisk relation som skall leda till ett seriöst förhållande. Människor kan vara i en situation i sitt liv där de inte har möjlighet eller tid att finna den närhet som alla människor behöver. Det är heller inte säkert att man finner en partner via sina vänner eller sociala intressen. Detta har gjort att just Casual dating ökar och fler liknande hemsidor poppar upp på nätet. Det som många kallar fem-i-två-ragget på krogen har flyttat hem i soffan och där kan man i lugn och ro prata med likasinnade och bestämma om man skall ses eller lämna det vid en nätflört. Ibland kan det räcka med att få uppmärksamhet utan att träffas IRL.

Det är ju inte bara på rena Casual dating hemsidor som man kan få skamliga förslag. Detta förkommer ju även på de "seriösa" dejtingsidorna. Men där blir man kanske lite mer förvånad när något sådant dyker upp och då kan det istället vara bra att det finns specifika hemsidor för just dejting utan förpliktelser.

Kärlek via casual dating
Jo, möjligheten finns allt att man även kan finna sitt livs kärlek via en Casual dating hemsida. Enligt en undersökning som C-date gjort bland sina medlemmar har 27% som träffats för sk. one-night-stand sedan övergått till en stabil kärleksrelation. Närhet och sex kan vara en viktig del i att en relation skall fungera för många så det kan ju vara början på en livslång relation också. Men räkna inte med det, är det en seriös kärleksrelation du söker skall du hellre prova någon av de stora allmänna dejtingsajter som finns.


HittaSex.com - För mysiga möten!


Ashley Madison
C-date


Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top