Hitta Kärlek
Elitsinglar

Registrera dig gratis hos
ELITSINGLAR »


ELITSINGLAR

ELITSINGLAR är matchmaking speciellt riktad till kvalitetsmedvetna singlar. Datingsajten vänder sig främst till välutbildade singlar över 30 år med lika höga ambitioner privat som professionellt och söker ett seriöst och långvarigt förhållande.


ELITSINGLAR2013 startade lanserades Elitsinglar i Sverige och sen dess har sajten vuxit lavinartat. Varje vecka registrerar sig 2.600 nya medlemmar hos Elitsinglar.se

Matchmaking med vetenskapligt personlighetstest
Matchmakingtjänsten bygger på ett vetenskapligt personlighetstest som kan avgöra hur väl ett par passar ihop. I tillägg till det tar testet hänsyn till demografiska och sociala variabler. Efter testet blir medlemmarna på Elitsinglar presenterade för ett exklusivt urval av potentiella partners. Nya partnerförslag, det vill säga singlar som matchar just dig, presenteras dagligen

ElitsinglarManuellt kontrollerade medlemmar
Alla profiler, bilder och texter blir kontrollerade manuellt av ELITSINGLARS kundservice. Därför kan de garantera att endast medlemmar med väl ifyllda och seriösa profiler godkänns.

Dessutom står deras professionella kundtjänst alltid till befogade för personlig rådgivning via telefon, e-post och chatt för alla medlemmar på ELITSINGLAR.

Gratis registrering och personlighetstest
ELITSINGLARDet är gratis att registrera sig hos ELITSINGLAR och att göra personlighetstestet. Men för att fullt använda alla funktioner på sajten behöver du ett PremiumPLUS-medlemskap. Då får du obegränsad kommunikation med medlemmarna, tillgång till alla foton, du kan se vilka medlemmar som besökt dig och få upp till 20 exklusiva partnerförslag varje dag.

Söker du ett långvarigt förhållande och önskar en partner som likt du är seriös i sitt sökande efter kärleken? Prova då att bli medlem på ELITSINGLAR.


Bli medlem hos Elitsinglar och hitta kärleken!


Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top