Hitta Kärlek
nextlove


Vem skall egentligen ta första iniativet efter den första dejten?

Den första dejten är avklarad men vem skall höra av sig först? Är det den jagande mannen eller kan det rent utav vara kvinnan som ringer först? Våga vara annorlunda!


Vad är det som gäller egentligen och varför "poppar" dessa tankar upp i huvudet efter den första dejten. Är det inte bara till att helt enkelt bara lyfta luren och ringa? Kan man verkligen det? Vad gäller för tjejerna resp killarna - hur tänker vi egentligen?

Tjejerna

Varför ringer han inte? Jag lämnade ju telefonnummer både till min mobil och hem. Han kanske har ringt i allafall och lämnat ett meddelande på min telefonsvarare....jag måste kolla. Nej, det var inget meddelande - samtidigt kollade jag för säkerhetsskull att min telefonsvarare fungerade genom att prata in ett meddelande till mig själv. Jag kanske skall ringa själv... nej tänk om han inte svarar. Usch vad jobbigt. Jag kollar om han inte har skrivit ett mail till mig...inget där heller....Varför hör han inte av sig - vi träffades ju igår... Min mobil kanske har fått en sms...nope... inte där heller.

Hjälp - det ringer! Hej det är syrran, hur har du det....Vi måste tyvärr sluta och prata nu, det kan hända att han ringer.

Tjejernas tankar spinnar runt i huvudet - i hastighet långt över det normala....han tyckte nog inte om mig, jag var nog för trist i alla fall, jag skulle ha pratat mer och inte varit så tyst, eller jag kanske pratade för mycket , jag skulle ha hållit tyst. Jag kanske hade fel kläder på mig i alla fall - jag skulle ha tagit den där kjolen som jag hade tänkt från början.

Jag kanske skall ringa i alla fall - nej tänk om jag låter för angelägen och han tycker jag är för pushig och efterhängsen.

ElitsinglarKillarna

Den där tjejen jag träffade igår var ju faktiskt riktigt snygg och vi pratade och hade kul hela kvällen, kul! Fasen jag skulle ju ringa till Johan om den där festen till helgen....och sedan skall jag träna med Hans på onsdag. Tvätt har jag också som jag måste ta tag i....Gud vad jag har mycket att fixa i denna veckan. Enligt de flesta regler är du ju jag som skall ringa - men tänk om hon inte svarar - då måste jag ju lämna ett meddelande, eller tänk om hon svarar och inte vill träffa mig....

Nä, jag väntar med att höra av mig och tar en öl med grabbarna och ser om de har träffat några snygga brudar.

Lite så här är det nog
Tjejerna väntar desperat på att killen skall ringa och killen vill inte ringa med en gång utan kan ta det lugnt med polarna ett tag och sedan kanske skicka iväg ett kort sms istället. Enligt den gamla "djungelns lag" är det killen som "skall jaga" och alltså ringa först - men är inte det förlegat? Idag i vårt samhälle är det väl inga problem om det är killen eller tjejen som tar det "första initiativet" - har ni bestämt att ni skall höras - varför inte bara lyfta luren eller skicka iväg det där "sms:et" och bara göra det.

Det finns väl ingen som inte blir glad när någon person verkligen hör av sig!

Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top