Hitta Kärlek
be2

Största dejtingsajterna i Sverige

Här tipsar vi om några av de stora dejtingsidorna på nätet.
Det finns en uppsjö av dejtingsajter i Sverige. Det bästa är att ansluta sig till någon av de stora och seriösa som funnits med ett tag. Då vet man att de har många medlemmar som är aktiva i sitt sökande efter kärleken. Men det finns också lite mindre nyare dejtingsidor som växer kontinuerligt med nya medlemmar. Det finns också dejtingsidor som har en specifik inriktning som kan vara ett tips att bli medlem på. Medlemsantalet kanske inte är lika högt men däremot vet du att medlemmarna där har just den inriktning som du också söker. Det kan vara dejting för 50+, dejting för dig med en specifik tro, för dig som söker en sportvän m.m. Så ibland är det ju faktiskt inte kvantitet som styr utan kvalitet :-).

ELITSINGLAR

ELITSINGLAR

ELITSINGLAR vänder sig till dig som är över 30 år och välutbildad akademiker som söker likasinnade. För dig som har höga ambitioner både privat och i ditt jobb. Alla medlemmar kontrolleras manuellt innan de blir godkända. Registrera dig gratis!

Be2

be2

be2 startade 2004 och har idag över 30 miljoner medlemmar över hela världen. Varje dag tillkommer tusentals nya medlemmar. Sajten vänder sig till dig som söker ett seriöst och långvarit förhållande. Som medlem hos be2 får du partnerförslag utifrån det personlighetstest du fyller i vid registreringen. Personlighetstestet har utvecklats tillsammans med relationsexperter.
Registrera dig gratis!Match.com

match.com


Kanske är match.com den mest välkända dejtingsajten i Sverige. Redan 1995 gick de live på nätet i USA och Sverige 2002. Sajten vänder sig till alla som söker den stora kärleken, straight eller gay. Enligt en undersökning som gjorts sägs det att 55 personer hittar sin partner hos match.com dagligen. Registrera dig gratis.


50plusmatch
Elitsinglar


nextlove

NextLove

Nu har det kommit en nischad dejtingsida som heter NextLove. Den vänder sig till dig som är skild eller ensamstående förälder. Här kan du chatta med likasinnade som söker en ny chans till kärlek eller bara vill träffa nya vänner. Registrera dig gratis.be2 - registrera dig gratis!


50plusmatch - dating för dig över 50!

50plusmatch (50+)

Nischad dejtingsida för dig som är en aktiv 50plussare. Här hittar du likasinnade som söker en seriös relation och någon att umgås med. Ungefär 50/50 av män och kvinnor med något fler kvinnor. Som gratismedlem kan du använda hemsida ganska mycket. Sedan väljer du själv om du vill uppgradera till ett medlemskap. De har en rolig quizfunktion där du kan ställa frågor till den du är intresserad av. Registrera dig gratis.


Victoria Milan

Victoria Milan

Okey, vi anser att det är upp till var och en att göra det de vill. Victoria Milan är en dejtingsajt för dig som saknar passionen i ditt nuvarande förhållande och söker lite krydda i vardagen. Du väljer själv om du har en nätflört eller tar det vidare till ett möte. Sajten sägs ha nästan 250.000 svenska medlemmar. Registrera dig gratis / 100% anonymt. Hitta mer casual dating »


NextLove


Sportdate

Sportdate

Sportdate vänder sig till aktiva medlemmar söker någon likasinnad eller bara en träningskompis. Om det sedan blir kärlek är det ju ett plus i kanten. Sättet att dejta gör det lite mer avslappnat och man kan lära känna varandra på ett lite annat sätt.Så testa ett nytt sätt att dejta. Registrera dig gratis..

Ourtime - dejting för dig 50 plus

Ourtime (50+)

En hemsida för dig som vill dejta efter 50 och som söker en mogen man eller kvinna. Ourtime lanserades i Sverige under 2017 och har snabbt vuxit bland 50-plussare. Bakom hemsidan står de som även skapat dejtingsajten Match. Registrera dig gratis.

Ashley Madison

Ashley Madison

Det nya tillskottet av casual dating är hemsidan Ashley Madison. Ashley Madison har runt 250.000 svenska medlemmar. Det är en dejtingsajt för att hitta en affär då man är i ett förhållande. Den vänder sig även till singlar som önskar diskreta möten med män och kvinnor. Registrera dig gratis / 100% anonymt.Dejta 50 plus hos Elitsinglar

50plusmatch
nextlove
Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top