Hitta Kärlek
be2


Tips när du skall möta nya personer igen – efter att ha fått ett nej tidigare!

Om du får ett nej… kan vi säga en sak, du är inte ensam. Att få ett nej har säkert hänt de flesta personer någon gång i deras liv. Självklart känns det mycket jobbigt att bara bli ignorerad eller få ett blank nej eller kanske inte ens höra ett ord från den personen du vill kontakta.


Nedan lite tips om vad du kan tänka på:

Om en person ignorerar dig – skall du tänka på att det kan vara helt utan anledning eller inte ens menat från personen ifråga. Personen kan vara trött, stressad eller helt enkelt förvirrad.

Ignorera helt enkelt, ohövliga personer – om en person mot förmodan helt enkelt är otrevlig eller ohövlig mot dig. Bry dig inte om det – en sådan person är inte värd att vara ihop med!

Va lugn – "be cool" – Försök att inte engagera dig för mycket känslomässigt i alla kontakter du möter. Kanske lättare att säga än att följa i verkligheten. Det är svårt att inte engagera sig i vad personer tänker och känner, men tipset är helt enkelt. Försök att inte bry dig så mycket!

Victoria Milan
ElitsinglarSe nya möten som en kul sak:

Gå inte ut för hårt – Om du vet med dig att du är en person som engagerar dig emotionellt i varje person du träffar, kan personer du möter tycka att du är "lite för mycket". Vissa personer känner sådant och kan själva känna sig pressade eller obekväma.

Ta det med humor och med en nypa salt – Kanske lätt att säga men försök att inte tänka på det negativa utan istället på det positiva. Om du tänker mer negativt så blir det oftast bara värre.

Tänk på att du är en helt underbar person och du är bra som du är och är värd någon som tycker om dig för den du är!

Lycka till med ditt nätdejtande!
be2 - registrera dig gratis!
Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top