Hitta Kärlek
Ashley Madison

Registrera dig gratis hos
Ashley Madison »


Ashley Madison - för passionerade möten

Känner du att ditt förhållande gått i stå och behöver den där värmen som du inte får hemma då kan Ashley Madison vara något för dig. Här träffas medlemmar som av någon anledning är missnöjda med sitt nuvarande förhållande och singlar som söker ett gladare jag.


Ashley Madison riktar sig i första hand till män och kvinnor som är i ett förhållande och som av någon anledning är missnöjda med närheten de inte har i det förhållandet och som vill leta efter detta utanför sitt förhållande. Här finns också singlar som är intresserade av vuxendejting.

Vi dömmer ingen och sätter inte upp några pekpinnar, det är upp till var och en att bli medlem på de dejtingsajter de vill.

300.000 medlemmar i Sverige
Ashley Madison är en vuxendejtingsajt med över 31 miljoner medlemmar över hela världen. I Sverige är det idag ca 300 000 medlemmar. Medlemmarna granskas ordentligt då inga falska profiler tillåts. Om detta inträffar raderas de från tjänsten mycket snabbt..

100% anonymt medlemskap
Din anonymitet och integritet är viktigt för Ashley Madison där ni användare inte behöver oroa er över att er identitet skall komma fram. Ni väljer hur mycket ni visar av er själva. Här ligger inte fokus på matchning gällande personlighet utan mer utifrån fysiskt utseende, önskemål, intressen och sexuella preferenser.

Ashley Madison Hos Ashley Madison:

Träffa likasinnade som söker en diskret kärleksaffär

100% anonym profil

Dölja dina bilder.

Sänd blinkningar och gåvor

Se vem som har dig som favorit.

Gratis registrering
Som på de flesta andra dejtingsidor är Ashley Madison gratis att registrera sig på. Men för att använda tjänsten fullt ut behöver man köpa sk. krediter. Det är alltså inget månadsabonnemang utan du köper krediter som du använder när du själv vill. Däremot använder kvinnor som söker män tjänsten gratis!

Som medlem finns det möjlighet till exempel att diskutera med andra medlemmar via chatt funktionen, skicka pm´s eller presenter, du kan personifiera din profil nästan hur mycket du vill och till och med erbjuder sidan en tjänst med vilket kan du dölja del av dina ansikten eller sätta roliga masker på dig på dina bilder.


Ashley Madison

Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top