Hitta Kärlek
be2

Registrera dig gratis hos
be2 »


be2 - För högutbildade singlar!

Dejting sedan 2004. be2 vänder sig till dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. be2 baserar på en vetenskaplig modell som utgår från psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier för att kunna fastställa om två personer passar ihop.


Den första be2 sajten lanserades 2004 och därefter har be2 vuxit otroligt snabbt och blivit en bland de största dejtingsidorna i världen. Just nu använder sig mer än 33 miljoner medlemmar i över 30 länder och 6 kontinenter av be2 dejtingtjänst. Och de fortsätter att växa: varje dag får be2 cirka 20 000 nya medlemmar.

Seriös matchmaking
I jämförelse med dejtingsajter som är mer inriktade på flirt och underhållning, är be2 utformat för dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. be2 baserar på en vetenskaplig modell som utgår från psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier för att kunna fastställa om två personer passar ihop. På så sätt kan de matcha just de medlemmar som är kompatibla. Som medlem på be2 är du självklart anonym så länge du själv vill.

Kundservice
be2:s kundservice ansvarar för att övervaka och kontrollera vad som sker på våra sajter. Om du upplever att en medlem uppför sig på ett obehagligt eller stötande sätt kan du alltid meddela vår kundservice som förbehåller sig rätten att blockera medlemmar som inte respekterar vår policy.

Kontroll av profiler
De kontrollerar alla texter och foton innan de visas på be2. Kundservice tittar på all information som medlemmar anger och bestämmer om den kan publiceras eller inte.

Personlighetstest ger dig partnerförslag
be2:s verksamhet baseras på personlighetstestet. Utifrån ditt testresultat sammanställer de din personliga profil samt en beskrivning av din ideala partner. Därefter presenterar de be2-medlemmar som passar just din personlighet. Testresultat och partnerförslag får du helt utan kostnad. Välj sedan om du vill fortsätta med abonnemang hos be2 för att kunna ta del av hela be2:s hemsida och kontakta andra medlemmar.

Kontaktgaranti
Vi garanterar att alla premiummedlemmar kommer i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om du haft kontakt med färre än 10 andra medlemmar under din tid som premiummedlem, förlängs ditt medlemskap utan kostnad.

Bli medlem gratis
Att bli medlem hos be2 är gratis. Som gratismedlem kan du göra personlighetstest och du får även en utvärdering av ditt testresultat. Du får även förslag på partners som passar just din personlighet. Du kan sedan välja att bli betalande premiummedlem, du får då tillgång till alla funktioner på hemsidan som ex. se bilder, skriva brev, läsa brev.

Så varför inte prova att hitta kärleken på en Sveriges största dejtingsajt!be2 erbjuder:

Dating för singlar

Seniordating

Gay dating

Kristen datingSå här säger en av medlemmarna:
“Otroligt, men sant … Jag tog chansen och svarade på ett meddelande som en person skickat till mig och vi började skriva till varandra. Så fortsatte det och efter ett tag träffades vi. Idag är vi tillsammans och det kan inte bli bättre!”
- svea1


Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top