Hitta Kärlek
be2


Vad skall man göra på den första dejten egentligen?

Imorgon skall jag på dejt! Jag måste kolla vilka intressen min dejt har och sedan ge förslag på vad vi kan göra. Lite tips kanske inte är fel.


Självklart är detta upp till var och en - men det finns lite tips att ta till sig. Det beror lite på om det är en spontan dejt, hur länge ni har pratat med varandra, om det är en vardag eller helg och även såklart vilken tid på året det är.

Att rekommendera:

Sportaktivitet

Om ni båda tycker om att sporta kan ni alltid bestämma en aktivitet. En mer allmän aktivitet kan vara en promenad, bowling, biljard.

Fika / Pub

Fika eller ett glas öl/vin i baren är "lite lagom". Det kan bli en lång eller kort dejt beroende på hur kvällen löper på.

Picknick

En picknick är aldrig fel. Ni kan bestämma att ni tar med er lite var eller att ni handlar ihop. Och man kan faktiskt ha picknick året om.

Museum

Om ni är kulturella kan ni gå på ett museum eller kanske ett konstgalleri. Här kan man alltid prata om det ni ser och samtidigt lära känna varandra. Ofta finns det också nått café man kan avsluta på.

Skridskor

Åka skridskor (vintertid) kan vara trevligt även fast ni inte har åkt det på jätte länge. Här kommer kanske gamla barndomsminnen upp och ni lär känna varandra på en annan nivå än vad ni hade tänkt.

Bowling

Bowling är en kul aktivitet att träffas på. Okey, ni kanske är helt olika kunniga i bowling men det skall inte göra något. Man kan se det lite som ett prov på hur ödmjuk man själv är eller den man träffar eller om han/hon är en vinnarskalle. Du känner ju själv sedan efter om vilken personlighet som passar dig bäst.

be2 - registrera dig gratis!Rekommenderas inte:

3-rätters middag

En middag på en fin restaurang med en "härligt lång sittning" med tre rätter är inte så lyckat. Det kan kännas lite jobbigt när ni inte känner varandra och det blir till att sitta och "snacka" i flera timmar och titta på varandra. Det blir helt enkelt för mycket av det goda.

Bio

Ett utav de klassiska sätten att träffas på en första dejt - biobesök. Verkar lite trist och långtråkigt att sitta i mörker med en person du aldrig har träffat förut. Ni vill ju gärna prata med varandra. Självklart kan ni alltid ta en fika efter filmen men vi tycker att en "bio" i mörkret inte är att rekommendera.

Träff hemma

Hemma hos dig eller mig? Vi på Tillsammans rekommenderar er inte att spendera er första dejt hemma hos dig eller den du skall träffa. Ni känner troligen inte varandra såväl. Låt det gå en tid och fortsätter ni att träffas kan en dejt hemma vara riktigt trevligt.

Lycka till med din första dejt!
Bli medlem hos Elitsinglar och hitta kärleken!


Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top