Hitta Kärlek

Blyg - Det enda som gäller är att öva, öva för att bli av med blygheten!

Jobba med att försöka komma över det. Det är ofta väldigt stressande och kan kännas jobbigt att dejta ifall du är väldigt blyg. Om du är blyg kan det vara att du är rädd för att få ett nej. Med några enkla tips kan du jobba på din blyghet och bli lite mer säker på dig själv. Ju mer säker du blir - ju lättare blir det att kommunicera med en ny person.


Några små tips som kan hjälpa till på traven.

Sätt inte armarna i kors framför bröstkorgen och stå rakt.

Det gamla vanliga snacket om kroppsspråket stämmer faktiskt, korslagda armar signalerar lite motstånd och att man är negativt inställd. (vi vet att det inte är lätt… men försök att tänka på det). Försök också att ha en bra kroppshållning.

Ta ögonkontakt

När du träffar nya människor, tänk på att då och då titta de i ögonen och i ansiktet. Självklart skall man inte stirra, så att de känner sig obekväma. Ha en positiv attityd när du pratar – detta gör automatiskt att dina ögon kommer att "le".

Var nyfiken

När du träffar någon du är intresserad av, var nyfiken och öppen. Fråga personen frågor och försök skapa en kreativ dialog. Kanske du redan vet att ni har gemensamma intressen att prata om. Då blir det lättare att hålla igång ett samtal.

ElitsinglarSe hur andra människor reagerar

Du kan tyda ifall en annan person är intresserad av dig eller inte. Ifall de tycker konversationen är intressant och fortsätter prata med dig, kanske leendet blir större, och han/hon flyttar sig närmre dig och lutar sig mer mot dig. Kom även ihåg att det är fler än du som kan vara blyga och nervösa.

Bestäm en date

För att lära känna en person och samtidigt träna på din blyghet, bjud ut till en date. Det räcker med en fika eller promenad och därefter gäller det att öva, öva och åter öva. Det är ingen som har gjort allt perfekt från början – tänk på det!

Lycka till med ditt dejtande!nextlove
Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top