Hitta Kärlek
match.com

Registrera dig kostnadsfritt hos
Match »


Match - Dejting för seriösa singlar!

match.com är en av de största och mest kända dejtingsajterna i Sverige. Här har de funnits online sedan 2002. Varje dag träffar i snitt 55 personer sin nya partner på match.com. Merparten av medlemmarna är över 25 år och de söker ett seriöst förhållande.


När du blir medlem hos match.com kan du vara säker på att du har kommit till en seriös nätdejting-hemsida. Alla profiler som är inlagda har kontrollerats av supporten och alla bilder och profiltexter granskas manuellt. Behöver du själv hjälp eller ställa en fråga finns medlemssupporten tillgänglig via facebook, mån-fred mellan kl. 9-17.

match.comNätdejting hos match.com
Hos match.com kan du vara online både på din dator, paddan, i mobilen både via hemsidan och appar. Det blir smidigt att hålla kontakt med dina favoriter och du behöver inte missa dina inkomna mail.

Registrera dig
Det är enkelt att bli medlem hos match.com. Du börjar med att registrera dig och välja ett användarnamn samt ett lösenord. Du väljer också vad du söker ex. jag är man som söker en kvinna mellan ålder 30 - 45 år. Självklart är det gratis att bli medlem.

Match.com är för dig som letar efter den stora kärleken.

Varje dag träffar 55 personer sin stora kärlek hos oss!
(SIFO dec 2009)

Match.com grundades i USA 1995 och har funnits på den svenska marknaden sedan 2002. Det nordiska kontoret ligger i Stockholm.

match.comSkapa din profil
Sedan är det dags att skapa din profilsida. Var dig själv och försök beskriva dig själv och vad du söker. Försök att hitta just det som speglar dig och just små detaljer som faktiskt är du. Det kommer ju ändå visa sig förr eller senare. Lägg också in en bild på dig, eller några stycken, enligt undersökningar som match.com gjort har du 15 gånger större chans att öka dina kontakter med en bild än utan.

Sök partner
När du fyllt i din profilsida är det dags att börja söka bland alla medlemmar. Hos match.com kan du söka utifrån flertalet olika kriterier. Du kan också välja vilka som skall kunna ta kontakt med dig. Med hjälp av ett kontaktfilter kan du slippa bli kontaktad av personer som inte uppfyller det du själv söker.

Gratis medlemskap
Det är gratis att registrera dig och bli medlem hos match.com. Du kan också söka efter medlemmar utan kostnad. När det är dags för dig att ta kontakt kan du välja bland flera olika medlemskap. De har en sk. standardprenumeration där du kan välja 1, 3 eller 6 månader. Du kan också välja ett sk. Premium medlemskap kopplat till din standardprenumeration. Det innebär att du alltid kan bli kontaktad av alla även de som inte har tecknat en prenumeration.

Så vad väntar du på, börja dejta hos match.com redan idag!


Registrera dig kostnadsfritt hos
Match »

Match erbjuder:

Dating för singlar

Seniordating

Gay dating

SingeleventsSå här säger en av medlemmarna:
“Jag och Linus träffades här, och ingen av oss trodde att det faktiskt skulle funka, att vi skulle finna någon - men oj, vad fel vi hade!”

Match dejting


Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top