Hitta Kärlek
50plusmatch

Registrera dig gratis hos
50plusmatch »


50plusmatch - för dig 50 plus!

Dejtingsidan vänder sig till dig som är 50 år och uppåt. Du som vill träffa en partner och ha ett seriöst förhållande eller för dig som söker vänner. Hos 50plusmatch möter du medlemmar med livserfarenhet.


Hemsidan är lätt att förstå och navigera. Det är ungefär lika fördelat mellan män och kvinnor men något fler kvinnor. Medlemmarna är från 50 år och uppåt med flest medlemmar mellan 50-65 år men här finns också äldre. Det är trevligt att seniordejta på en hemsida som är framtagen specifikt för dig som är 50 plus.

Dejta säkert
All information som du lägger in på din profil kontrolleras för hand av 50plusmatch. Och all information är krypterad.

50plusmatchQuiz och aktiviteter
50plusmatch har lite roliga kontaktsätt på hemsidan. Du kan skapa en quiz och bjuda in den person du är intresserad av och vill veta mer om.

Du kan också bjuda in till aktivitet eller anmäla dig till aktiveteter som andra medlemmar lagt in. Det kan exempelvis vara ett evenemang, pubkväll, cykeltur eller en gemensam vandring, eller vad man vill. Du anger också tid och plats.

Gratis medlemsregistrering
Det är gratis att bli medlem hos 50plusmatch. Som gratis kan du skapa en egen profil, lägga upp bilder och söka efter medlemmar, skicka intressemeddelanden (ett förifyllt mail som skickas till den du är intresserad av) och du kan till och med svara med ett personligt meddelande.

För att använda hemsidan fullt ut behöver du teckna ett abonnemang. Du väljer själv vilket abonnemang du vill ha på 50plusmatch.

Bra kundtjänst
Hemsidan har en bra kundtjänst där du kan få hjälp. De försöker svara så fort de kan och om du behöver hjälp med att få in foton på din profilsida kan du maila dina bilder till kundtjänst som hjälper dig att lägga in de.50plusmatch erbjuder:

Dejting för singlar

Hitta vänner

Dejting för 50+Så här säger en av medlemmarna:
“Vill tacka för alla trevliga män jag träffat genom er, och nu här på er sida en man som gör mig så innerligt innerligt glad, stort tack, och kram till er.”- kvinna 66 år


50plusmatch - bli medlem gratis

Victoria Milan

Top