Hitta Kärlek

Andra dejten!

Ni har haft en trevlig första dejt och allt kändes bra. Efter ett par dagar hör han av sig igen för en andra träff. Vad skall man göra på andra dejten för att det skall kännas lika bra som den första?


Fråga honom om vad ni skall göra. Det kan vara bra att veta vilka kläder man skall ta på sig som passar för tillfället. Om ni inte riktigt bestämmer vad ni skall göra utan tar det spontant – ta inte på dig för "fina" kläder – men en viktig sak – ta på dig ett par bra gåskor.

Framför allt, se till att ha roligt, på den andra dejten har ni båda tid att göra ett gott andra intryck. Det kan vara trevligt att gå in på mer djupare och intimare plan. Det är alltid lättare att komma varandra närmre om man gör något lekfullt ihop, kanske går till en nöjespark, åker skridskor, går på stand-up komedi, cyklar, bowling etc. Klart det är alltid lättare att hitta en aktivitet under sommaren. Det viktiga är i alla fall att man vågar visar sin "barnsliga" sida – då bryter man ofta isen mellan varandra.?

ElitsinglarFlirta

Om det känns rätt och fortfarande är trevligt – flirta med varandra. Visa intresse för varandra genom leenden, en kram, positivt laddade ord – helt enkelt visa att du är intresserad. Var beredd på att båda två gärna vill "känna" på varandra och komma varandra närmre. Den första beröringen kanske blir att hålla handen, sitta brevid varandra och känna varandras kroppsvärme. Vem vet - kanske det även blir en avskedspuss.

Om allt har varit trevligt kommer ni säkert att bestämma en tredje dejt innan ni skiljs åt.nextlove
Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top